Paulien Schouten viert andermaal een gouden jubileum, dit jaar als collectant voor de plaatselijke afdeling van de Hartstichting. Jan Coolen, coördinator in Boxtel, zette de vrijwilligster deze week in de bloemen.
Paulien Schouten viert andermaal een gouden jubileum, dit jaar als collectant voor de plaatselijke afdeling van de Hartstichting. Jan Coolen, coördinator in Boxtel, zette de vrijwilligster deze week in de bloemen. Foto: Freek Schouten.

Waardering voor vrijwilliger Paulien Schouten

Algemeen

Paulien Schouten krijgt voor het tweede jaar op rij een bloemetje wegens haar inzet als vrijwilliger. Nadat er in 2023 al werd stilgestaan bij haar 50-jarig jubileum als collectant voor de Nierstichting, kreeg ze vorige week waardering omdat ze een halve eeuw de Hartstichting Boxtel helpt. 

De Boxtelse is naast collectant voor ook wijkhoofd van Breukelen en ondersteunend bestuurslid van de lokale afdeling van het goede doel. Jan Coolen, coördinator in Boxtel, overhandigde Schouten deze week een bos bloemen. Tot en met zaterdag zijn zij en andere vrijwilligers ook op pad: de collecteweek van de Hartstichting vindt plaats. 

Uit de krant