Afbeelding

Swingend Kerstconcert Lions Club voor Dream4Kids

Algemeen
BOXTEL - Op zondag 15 december organiseert Lions Club Boxtel Belles Amies het jaarlijks terugkerende kerstconcert, dit jaar in een geheel nieuwe sfeer. De klassieke muziek wordt in deze editie los gelaten en u wordt meegevoerd door het Chosen Gospel Choir, een gedreven en bevlogen koorgroep die met haar warmte en passie voor een gloedvolle aanloop naar de kerstdagen zal zorgen. Met het aanstekelijke enthousiasme valt dit koor, bekend van ondere andere De Vrienden van Amstel en The Voice of Holland, gegarandeerd in de smaak bij jong en oud. Zo zegt Angela Groothuizen: ‘Ik vind Chosen Gospel Choir helemaal te gek. De lol die de groep uitstraalt is zéér aanstekelijk.’ Roel van Velzen noemt het één van de beste koren van Nederland.

Een bezoek aan dit concert is een geweldige manier om met familie en vrienden helemaal in kerstsfeer te komen. De opbrengst van het concert komt volledig ten goede aan Dream4Kids. Deze organisatie zorgt ervoor dat kinderen met een trauma een nieuwe start kunnen maken door hen weer in dromen te laten geloven. Meer informatie over het goede werk van Dream4Kids op de site.

Het concert vindt plaats op 15 december in de St. Theresiakerk in Lennisheuvel en begint om 17.00 uur. U bent welkom vanaf 16.30 uur. Na afloop heffen wij traditiegetrouw het glas bij de warmte van vuurkorven. Kaarten à € 17,50 zijn verkrijgbaar bij Galerie De Expositie en de boekhandel op de Markt of door overmaking van het totale bedrag op rekeningnummer NL51RABO0128077549 t.n.v. Lions Club Boxtel Belles Amies en onder vermelding van uw naam en adres. De kaarten worden u dan zo snel mogelijk toegestuurd.

Uit de krant