Logo mooiboxtel.nl


Evenementen nieuws

The Star Company & INCH lanceren nieuwe single 'Ga ervoor'

De nieuwe single van The Star Company & INCH heet 'Ga ervoor'. De opbrengst hiervan komt ten goede aan Stichting Het Vergeten Kind en aan Stichting Voedselbank Boxtel. Ook geven The Star Company & INCH twee benefietconcerten voor deze twee goede doelen, op zondag 17 en zondag 24 maart.

De videoclip, die hier te bekijken is, is opgenomen in het Jacob-Roelandslyceum. Dat was extra spannend voor de jonge zangers en zangeressen van The Star Company, omdat de take er in één keer goed op moest staan. Door veel te oefenen zijn ze daar goed in geslaagd.

De single wordt door de kinderen zelf aan de man gebracht en is te bestellen via ingeving@hotmail.com of 06-21240063. Daar zijn ook de kaarten te bestellen voor het concert van 17 maart. Dat wordt gegeven in Theater De Speeldoos in Vught, om 15.00 uur. Het concert van 24 maart wordt gegeven in Podium Boxtel. Kaarten hiervoor zijn te bestellen via Podium Boxtel. Ook dit concert begint om 15.00 uur. Kaarten kosten voor kinderen tot 16 jaar 10 euro per stuk, oudere kinderen en volwassenen betalen 15 euro. Voor 17,50 euro per kaartje krijg je de cd erbij. VIP-kaarten kosten 50 euro per stuk.  

The Star Company is een opleiding in Boxtel waar kinderen van 6 tot en met 18 jaar leren zingen, dansen, presenteren, acteren en waarbij plezier en samenwerken centraal staan. Tijdens de lessen is de sociaal-emotionele ontwikkeling hét uitgangspunt. Het hele jaar wordt toegewerkt naar het eindconcert. Onderdeel van de opleiding is het opnemen van een speciaal voor The Star Company geschreven lied, in een echte muziekstudio. Daarna geven de kids act de présence in een videoclip.
De Kaartopbrengst van de voorstelling en de opbrengst van het lied gaan naar de goede doelen: Stichting Het Vergeten Kind en Stichting Voedselbank Boxtel. Vorig jaar is met de single en het optreden van The Star Company & INCH er in totaal 4.000 euro bijeengebracht.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>