Afbeelding

’t Liempds stukske brengt doldwaze klucht op de planken

Algemeen
LIEMPDE – Op 13, 14 en 15 maart speelt ‘t Liempds stukske (voormalig KPJ Toneel) een doldwaze en avondvullende klucht geschreven door Edward Bastiaansen. De voorstelling wordt gebracht bij ‘t Hof van Liempde.

Pastoor de Bonte van de parochie heeft de bisschop en zijn Afrikaanse zustergemeente ‘Bouli-Bouli’ om een geldelijke steun gevraagd, omdat de parochie in financiële moeilijkheden verkeert. Dit is ontstaan vanwege uit de hand gelopen kosten, waaronder bijvoorbeeld de rekening van de plaatselijke drankhandel. Om te kijken of de parochie nog wel “levensvatbaar” is, stuurt de bisschop zijn secretaresse die hem een positief of negatief advies zal geven. Deze norse vrouw zit constant op de huid van de pastoor. Ook de toegezegde steun uit ‘Bouli-Bouli’ pakt helemaal niet uit zoals de pastoor gehoopt had. Al met al een hilarisch toneelstuk waarbij diverse figuren de revue zullen passeren. Kortom: een gebed vol kolder met een verrassend eind.

De kaarten ( €8 per stuk) zijn te koop via de website of bij de supermarkt in Liempde. Dit jaar zijn er ook weer VIP kaarten te verkrijgen voor €40,- per stuk. Let op, er zijn maar een beperkt aantal VIP kaarten beschikbaar. Voor meer informatie over deze VIP kaarten kunt u ook kijken op de website.
Afbeelding
Algemeen 3 feb, 12:00 Heropening supermarkt Plus in Selissenwal trekt veel bekijks
Afbeelding
Algemeen 31 jan, 12:00 Van der Velden geeft cheque aan Duurzame Dinsdag
Afbeelding
Algemeen 30 jan, 17:20 Een gezond begin van 2023 met Start to Run
Afbeelding
Algemeen 26 jan, 15:45 Boek in Boxtel: in gesprek met auteur Annejet van der Zijl
Afbeelding
Algemeen 25 jan, 10:00 Beverburcht ontdekt in de Beerze op de Kampina
Afbeelding
Algemeen 22 jan, 12:00 Historie ODC: Eddy de Windt zeventien jaar in hoofdmacht

112 nieuws >>

!