Afbeelding

Poulewedstrijden Pentatlontoernooi onder grote belangstelling gespeeld

Algemeen
BOXTEL - Afgelopen weekend zijn onder grote publieke belangstelling de eerste poulewedstrijden gespeeld van het negende Pentatlontoernooi. Sommige spelers verrasten met goede resultaten, anderen juist met iets minder goede prestaties. Met het goede doel in het achterhoofd en een gezellige onderlinge sfeer is het eerste weekend helemaal geslaagd!

De grootste verandering ten opzichte van andere jaren is dat de netto-opbrengsten en de loterij worden gedoneerd aan de stichting “Vrienden van Hospice Boxtel”. Deze stichting zorgt er onder andere voor dat het Hospice een huiselijke, warme inrichting krijgt waar iedereen zich thuis zal voelen.

U bent van harte uitgenodigd om het goede doel, maar ook de biljarters, te komen ondersteunen. Voor mooie biljartprestaties, leuk gezelschap en een prettige gezellige sfeer moet je aanstaand weekend zijn in Partycentrum – Café de Adelaar.

Aanvangstijden wedstrijden
12-09: 18:00 uur (poulewedstrijden)
13-09: 12:00 uur (poulewedstrijden + kwartfinales)
14-09: 12:00 uur (halve finales + finales)

Omdat er op vrijdag 12 september nog poulewedstrijden worden gespeeld, zijn nog niet alle geplaatste spelers bekend. Degene die al wel geplaatst zijn staan hieronder vermeld per klasse, per poule:

Klasse A
Poule 1: nog niet bekend
Poule 2: nog niet bekend
Poule 3: Bart Wellerd en Rene van Hak

Klasse B
Poule 1: nog niet bekend
Poule 2: Jan van de Boogaard
Poule 3: nog niet bekend
Poule 4: nog niet bekend


Klasse C
Poule 1: Pedro van de Braak
Poule 2: nog niet bekend
Poule 3: Eric van Weert en Albert van de Sande
Poule 4: nog niet bekend

Klasse D
Poule 1: nog niet bekend
Poule 2: nog niet bekend
Poule 3: nog niet bekend

Uit de krant