Ingrid van Veen neemt uit handen van wethouder Eric van den Broek een felicitatiegeschenk in ontvangst bij de opening van haar nieuwe zaak aan de Markt in Boxtel.
Ingrid van Veen neemt uit handen van wethouder Eric van den Broek een felicitatiegeschenk in ontvangst bij de opening van haar nieuwe zaak aan de Markt in Boxtel. Foto: Sander van Kasteren

Kindervakantieweek Liempde van start

Algemeen

Liempde - De jubileumeditie van de Jeugdvakantieweek in Liempde is gisteren van start gegaan. De tiende editie van het evenement voor basisschoolkinderen belooft, vanwege het 10-jarig bestaan een extra feestelijke te worden. Ook in Boxtel, Lennisheuvel en Esch worden vakantieweken georganiseerd. De jeugdvakantieweek vindt plaats in de laatste week van de basisschoolvakantie en vormt de traditionele afsluiting van de vakantieperiode voor honderden basisschoolkinderen.

Tijdens de vakantieweek bouwen de kinderen met pallets en andere bouwmaterialen een heus dorp waarin spellen gespeeld worden en optredens verzorgd worden. Dat is zeker het geval in Liempde, waar de jubileumeditie de ondertitel ‘Feestpop’ meekreeg. Verschillende acts zullen die titel eer aandoen. De Jeugdvakantieweek Liempde duurt nog tot en met 17 augustus. Kijk voor het programma op www.jvwliempde.nl.

Fotograaf: Cock Stam

Afbeelding

Uit de krant