Cabaretier Kirsten van Teijn staat 17 maart in Podium Boxtel. Ze won met deze voorstelling, (S)Experiment, vorig jaar de prestigieuze cabaretprijs Neerlands Hoop.
Cabaretier Kirsten van Teijn staat 17 maart in Podium Boxtel. Ze won met deze voorstelling, (S)Experiment, vorig jaar de prestigieuze cabaretprijs Neerlands Hoop. Foto: Casper Koster.

Kirsten van Teijn in Podium Boxtel met (S)Experiment

Cultuur

Kirsten van Teijn staat vrijdag 17 maart op de planken van Podium Boxtel aan de Burgakker met haar prijswinnende voorstelling (S)Experiment.

Cabaret voor de nieuwsgierige theaterbezoeker, noemt ze het zelf. In (S)Experiment onderzoekt de in Sint-Michielgestel wonende Van Teijn moderne liefde en seksuele hokjes in de 21ste eeuw. Vol optimisme en zelfspot neemt ze bezoekers mee in haar leven dat verhaalt over haar vriend én haar vriendin. Inderdaad, twee liefdes in haar leven. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse, terwijl er zo veel andere mogelijkheden zijn? Je moet er alleen voor open durven staan. 

De kleurrijke en muzikale cabaretvoorstelling over gender, seksualiteit en identiteit begint om 20.15 uur in de theaterzaal aan de Burgakker. Kaarten kosten 18 euro en zijn te koop via www.podiumboxtel.nl.

Uit de krant