Bij KV De Pagaai liggen de versierde kano's klaar om het water in te gaan. Ook dit jaar is er weer een Boxtel by Night.
Bij KV De Pagaai liggen de versierde kano's klaar om het water in te gaan. Ook dit jaar is er weer een Boxtel by Night. Foto: Mark van der Pol.

Rondje Boxtel by Night op zaterdag 9 september

Algemeen

Het rondje Boxtel is ooit bedacht door kanovereniging De Pagaai en inmiddels bekend door heel Nederland. Het is namelijk de enige kanovaartocht in ons land waar je op dezelfde plaats begint en ook weer eindigt: namelijk in de veilige haven van De Pagaai aan de Voetboog 7 in Boxtel.

Op zaterdag 9 september organiseert de Boxtelse kanovereniging traditioneel weer het rondje Boxtel by Night. Elk jaar weer een gezellige happening in de avonduren voor niet alleen de deelnemers, maar ook omwonenden van de Dommel.

2,5 uur

De tocht is ongeveer negen kilometer wat te doen is in 2,5 uur varen. Deelname kost 8,50 euro per persoon als je boten van De Pagaai wilt gebruiken. Als u zelf een kano, kayak of surfplank (voor de sup’pers) meebrengt zijn de kosten 6,50 euro per persoon.

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk via e-mailadres contact@depagaai.nl. Er mogen maximaal honderd boten deelnemen. De reservering is pas definitief als de betaling bij de penningmeester van de vereniging binnen is.
Mochten er meer deelnemers opgeven dan er plaatsen beschikbaar zijn komen deze op de wachtlijst. Zij krijgen een seintje als mensen zich afmelden.

Rondje Boxtel, het traject van de kanotocht die liefhebbers kunnen maken. Boxtel by Night volgt dezelfde route.

Uit de krant