Logo mooiboxtel.nl
beeldmerk hobbycentrum   | Fotonummer: d1a7e7
beeldmerk hobbycentrum (Foto: rinie)
Evenementen nieuws

HCB – ZOMERCLUB van 22 juli t/m 14 augustus

Tijdens de zomervakantieperiode organiseert HobbyCentrumBoxtel opnieuw de HCB-Zomerclub. Van 22 juli t/m 14 augustus elke maandag en woensdag.De HCB-Zomerclub biedt een keur aan leuke en bijzondere workshops. Workshops van een uur tot workshops die de hele dag duren. De Dagworkshops zijn ‘All inclusive’: dus helemaal verzorgd, met o.a. een heerlijke lunch!De kosten van de workshops zijn inclusief materialen en altijd met koffie/thee.Abonnementhouders van HCB krijgen korting. Je betaalt steeds contant bij aanvang.

De HCB-Zomerclub biedt in de zomervakantieperiode extra leuke activiteiten. Probeer eens iets nieuws en ontmoet anderen. Iedere Boxtelse senior kan meedoen.

Ontdek wat intuïtief Mandala tekenen is, of maak kennis met de Japanse papiervouwkunst Origami. Doe mee aan de workshops vilten, mozaïeken, leerbewerken. Ook park Molenwijk maakt zich op om je te ontvangen op de jeu-de-boule-baan of als schilder.

Op de website www.hobbycentrumboxtel.nl vind je alle informatie over de HCB-Zomerclub: over de activiteit zelf, de kosten en hoe je aan te melden. Aanmelden is wel noodzakelijk.

Meedoen aan de HCB-Zomerclub biedt jou de mogelijkheid om eenmalig – zonder enige verplichting – deel te nemen aan een leuke activiteit/hobby. Om anderen te ontmoeten en onvermoede kwaliteiten van jezelf te ontdekken.

Hieronder vindt u het schema van HCB-Zomerclub.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>