Het harlekijntje Bonnie van Boxtel is de mascotte van het Boxtels Dorpsfeest.
Het harlekijntje Bonnie van Boxtel is de mascotte van het Boxtels Dorpsfeest.

Wie helpt mee als vrijwilliger bij het Boxtels Dorpsfeest?

Algemeen

Boxtel viert vanaf het laatste weekeinde van mei vier weken lang een dorpsfeest. Dat speelt zich af in en rond spiegeltent die dan in kasteelpark Stapelen staat. Stichting Bon Salon, die het programma samenstelt, heeft nog wel behoefte aan meer vrijwilligers. 

Verschillende vrijwilligers hebben zich al aangemeld om activiteiten mee in goede banen te leiden. Zo meldde deze krant eind maart dat acht nieuwe mensen zijn toegevoegd aan de ploeg die de spiegeltent opbouwt en afbreekt. Maar op diverse onderdelen zijn nog helpende handjes nodig. ,,Dus: mensen die zin en tijd hebben om een of meer dagdelen mee te komen doen, zijn van harte welkom”, aldus stichtingsvoorzitter Wim Ketelaars.

Aanmelden

Aanmelden als vrijwilliger kan via de website www.dorpsfeestboxtel.nl. Daar is ook het complete programma te vinden dat vorige week definitief is vastgesteld.
Alle dagen vinden in en rond de bijna honderd jaar oude spiegeltent Bon Salon gratis activiteiten plaats. Brabants Centrum en deze krant lichten er diverse uit de komende weken. Op de website is ook informatie te vinden om stichting Bon Salon te ondersteunen.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant