Tijdens de thematours geven bewoners van duurzame huizen uitleg over hoe zij hun woning energiezuiniger hebben gekregen. In Boxtel doet Karla Niggebrugge mee (niet op de foto).
Tijdens de thematours geven bewoners van duurzame huizen uitleg over hoe zij hun woning energiezuiniger hebben gekregen. In Boxtel doet Karla Niggebrugge mee (niet op de foto). Foto: Duurzame Huizen Route

Duik dieper in het verduurzamen van een woning

Algemeen

Het verduurzamen van een woning kan veel vragen oproepen. Wat zijn de eerste stappen die je moet nemen en wat gaat het allemaal kosten? Ervaren huiseigenaar Karla Niggebrugge uit Boxtel laat graag zien hoe zij het heeft aangepakt en deelt tips en haar ervaringen tijdens een thematour op zaterdag 25 maart om 14:00 uur. Iedereen die ideeën wil opdoen voor zijn of haar eigen huis, of vragen heeft over het verduurzamen van een woning, is van harte welkom. Inschrijven kan gratis via www.duurzamehuizenroute.nl/thematours 

Tijdens de thematour op 25 maart om 14:00 uur deelt Karla graag haar ervaringen en geeft ze uitleg over isoleren, de warmtepomp en balansventilatie. Na de rondleiding is er alle ruimte voor het stellen van vragen, zodat ook jij helemaal voorbereid aan de slag kunt gaan met jouw woning. Alle inwoners uit de gemeente Boxtel zijn van harte welkom om ideeën op te doen bij deze thematour.

Goed voorbereid aan de slag
De thematours zijn een initiatief van de Nationale Duurzame Huizen Route. Tijdens deze tours leiden de huiseigenaren je rond en vertellen ze vanuit hun eigen ervaring hoe ze hun woning hebben verduurzaamd. De rondleiding van Karla wordt georganiseerd in samenwerking met gemeente Boxtel. Zij moedigt haar inwoners aan om op bezoek te gaan bij een thematour, om zo ideeën en ervaringen op te doen voor een eigen duurzaam huis. Ook op andere plekken in Noord-Brabant worden thematours georganiseerd.

Meer informatie vind je op de website www.duurzamehuizenroute.nl/thematours.

Tijdens de thematours geven bewoners van duurzame huizen uitleg over hoe zij hun woning energiezuiniger hebben gekregen. In Boxtel doet Karla Niggebrugge mee.

Uit de krant