Afbeelding

Aggemarvanhuisaf Band zet Rembrandt op zijn kop tijdens Oudjaarsbal (+ video)

Algemeen
BOXTEL – In een bomvol Grandcafé Rembrandt speelde de Aggemarvanhuisaf Band zaterdagavond de sterren van de hemel. Voor het Top2000 Oudjaarsbal waren gastzangeressen Céline Tuns en Charlotte Pennings en zangers Kees Berkelmans en Auke Stoop uitgenodigd. Zij vertolkten de ene na de andere hit uit de Top2000, hierbij begeleid door de Aggemarvanhuisafband die liet zien van alle markten thuis te zijn en meerdere repertoires te kunnen spelen.

De schare fans van de Aggemarvanhuisaf Band groeit nog steeds en het Oudjaarsbal was dan ook binnen vijf dagen uitverkocht. “Dat geeft ons echt een kick om er vanavond een bijzondere avond van te maken en alles te geven”, sprak voorzitster Ans van Weert vooraf. En hiermee had ze niets te weinig gezegd want de band speelde het dak eraf. Oude hits van weleer wisselden zich in snel tempo af met hedendaagse popmuziek.

Het duo Joep en Rens, twee gitaristen van de band, kregen het publiek uitzinnig bij hun optredens. Dit covers die dit nieuwe duo ten gehore brachten kon op veel waardering van het publiek rekenen.

Een kleine foto-impressie van de avond is terug te vinden in ons fotoboek, klik hier>>>.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant