Afbeelding

Indegatse politiek op de korrel (+video)

Algemeen
BOXTEL – In een afgeladen vol Grandcafé Rembrandt genoten vele honderden carnavalsliefhebbers maandagochtend van alweer de 33ste editie van het politiek café. Het evenement staat al jaren hoog op de lijst van niet te missen carnavalsevenementen in Indegat en ook maandag wisten de bezoekers de weg naar Rembrandt goed te vinden. Zowel achter in de zaal als voor in het restaurant puilde het uit.

Ad Hoevenaars betrad zoals elk jaar het podium en bracht op zeer humoristische wijze de Indegats politiek en al hun missers aan de orde. Ook burgemeester Mark Buijs mocht dit jaar voor het eerst zijn tonpraoterskunsten vertonen. De link naar Liempde en grappen over Ad Hoevenaars brachten de lachers op zijn hand.

Prins Donald de Vierde maakte van de gelegenheid gebruik om een spaarpot te introduceren en te overhandigen aan de president der Waggelaars en medeorganisator van het politiek café, Jan de Koning. In de spaarpot moet de komende jaren een bedrag gespaard worden voor de oprichting van een standbeeld als Indegat over 5 jaar precies 55 jaar bestaat. Inmiddels zijn de eerste paar honderd euro al gesponsord.

Neem een kijkje in ons fotoboek voor een impressie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant