Afbeelding

SPPiLL licht plannen toe aan inwoners

Algemeen
LIEMPDE - Op donderdag 27 maart organiseert SPPiLL een informatieavond over het project ‘Liempde, gastvrije en cultuurhistorische toegangspoort tot het hart van Het Groene Woud’. Dit project behoort tot één van de veertien deelprojecten van de gemeenten Boxtel, Best en Sint-Oedenrode die gebundeld zijn onder de naam ‘Kloppend Hart van Het Groene Woud’. In 2013 is ‘Kloppend Hart’ als geheel goedgekeurd en begin 2014 heeft de provincie de stukken ondertekend.

Tot 2016 is er geld beschikbaar om het project te realiseren en Liempde de komende jaren nog aantrekkelijker en leefbaarder te maken. Voor de informatiebijeenkomst zijn alle Liempdenaren uitgenodigd. Middels een folder is informatie verstrekt over de inhoud van het project en over de organisatie van SPPiLL. Tijdens de informatieavond zullen alle aanwezigen uitgebreid geïnformeerd worden over de inhoud van het project. Van elke projectgroep zijn vertegenwoordigers aanwezig en zij zullen de plannen verder toelichten. En uiteraard is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen en het inbrengen van suggesties voor de uitvoering van de projecten.

De bijeenkomst vindt plaats in Het Hof van Liempde en begint om 20.00 uur. Kijk voor meer informatie over het project hier.

Uit de krant