Afbeelding

Beemden heropent speelplaats

Algemeen
BOXTEL – Donderdagmiddag heeft basisschool De Beemden in Boxtel-Oost haar speelplaats opnieuw in gebruik genomen. Halfweg de middag gingen alle ruim 230 kinderen de speelplaats op om zich heerlijk uit te leven op de nieuwe speeltoestellen en de nieuw ingerichte speelplaats. Enkele ouders maakten gelijktijdig een rondje over de speelplaats met directeur Kees van den Boom die uitleg gaf over de aangebrachte veranderingen.

De aanpassing van het schoolplein is vorig jaar al gestart. Ideeën van kinderen en leerkrachten zijn gehoord en meegenomen in de plannen voor de ontwikkeling van de nieuwe speelplaats. “We wilden een speelplek maken waar iedereen zich kan ontspannen en plezier kan beleven in allerlei manieren van bewegen”, aldus directeur Van den Boom.

De speelplaats is mogelijk gemaakt door diverse sponsoren. Het grootste bedrag kwam echter van het schoolbestuur. Zij trokken flink de beurs om de nieuwe speelplaats te realiseren, nadat de school een flink deel van de speelplaats had moeten afgeven voor uitbreiding van de school en de nieuwbouw van SBO De Maremak.

Kijk voor foto’s hier in ons fotoboek of bezoek onze Facebookpagina.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant