Kunstworkshops voor kids bij kunstatelier

Algemeen
BOXTEL - Bredeschool De Wilgenbroek organiseert regelmatig (naschoolse) kunstatelierlessen. Iedere serie heeft een ander onderwerp en een andere techniek en docent. De eerste serie van dit schooljaar start op donderdag 13 november en wordt gegeven door Lonneke de Wit, docente beeldende vorming bij MIKkunsteducatie.

Deelnemers gaan op verschillende manieren aan de slag met textiel. Ook is er een link met fotografie en wordt er bijvoorbeeld gestempeld op stof. De uiteindelijke resultaten worden bevestigd in een frame dat aan de muur, maar ook los in de ruimte gehangen kan worden. Naast hun eigen werkstukken maken de kinderen ook een of meer gezamenlijke werkstukken die in de collectie van de Kinderkunstuitleen worden opgenomen.

Heb jij zin in workshops waarbij je creatief aan de slag gaat, geef je dan op via onderstaand e-mail adres! Wees er snel bij want er is maar plaats voor maximaal 15 deelnemers. Opgeven kan tot en met maandag 3 november. De lessen worden gegeven op de volgende donderdagmiddagen: 13, 20 en 27 november en op 04 en 11 december, elke keer van 15.30 tot 16.45 uur in het handvaardigheidlokaal op de eerste verdieping van brede School De Wilgenbroek. De kosten voor het kinderkunstatelier bedragen twintig euro voor vijf lessen, inclusief materiaal. Het is de bedoeling dat dit bedrag bij de eerste les betaald wordt.

Voor meer informatie over de cursus kun je terecht bij Ghislaine de Brouwer, directeur Brede Scholen Boxtel, tel. 0411- 707504 of 06-48479561. Aanmelden bij voorkeur per mail via directie@bredescholenboxtel.nl en anders telefonisch op één van bovenstaande nummers.

Uit de krant