Logo mooiboxtel.nl
Max Peters toont trots zijn boek.   | Fotonummer: 22786d
Max Peters toont trots zijn boek. (Foto: Willemijn Wijdenes)
Algemeen nieuws

Boxtelse tennisleraar presenteert roman over borderline

Boxtel - De 25-jarige Max Peters, tennisleraar bij L.T.V. De Merletten, presenteerde dinsdagavond zijn eerste boek bij Tafel 25.  Het boek met de titel 'Deze fucking liefde' is gebaseerd op de werkelijkheid en beschrijft hoe een jongen verliefd wordt op een meisje dat lijdt aan de persoonlijkheidsstoornis borderline.

Het boek van de uit Nijmegen afkomstige Peters beschrijft hoe de jongen verliefd wordt op een meisje dat in eerste instantie de perfecte vriendin lijkt te zijn. De jongen besluit om alles voor haar te doen, tot een aantal maanden later, als hij erachter komt dat zij lijdt aan een borderline-persoonlijkheidsstoornis. De relatie verandert van een sprookje in een nachtmerrie.

De jongen verliest steeds meer de macht in de relatie en de macht over zichzelf. Het wordt uiteindelijk een aanslag op zijn gezondheid. De intentie is nu om iedereen te laten zien wat liefde met je kan doen en met name wat een impact borderline op iemand kan hebben, ook op de omgeving van de persoon die eraan lijdt.

De jonge auteur vindt het van groot belang het onderwerp borderline bespreekbaar te maken: "Mensen weten hier nog te weinig vanaf of ze weten niet hoe ze hiermee om kunnen gaan. Mijn boek laat duidelijk zien hoe het kan zijn om met iemand te leven die lijdt aan borderline."

De boekpresentatie luidt ook meteen het uitbrengen van het boek in. Meer over de totstandkoming van het boek is te lezen op maxpeters.auteursblog.nl. Daar kan het ook besteld worden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>