Vrijwilligerssteunpunt Boxtel / Liempde / Lennisheuvel

Algemeen
Elke maand licht het Vrijwilligerssteunpunt van ContourdeTwern er een of meerdere vacatures uit. Voor deze maand is de keus gevallen op:

Het Vrijwilligerssteunpunt van ContourdeTwern in Boxtel is voor de Stichting De Wereldwinkel Boxtel op zoek naar een communicatieve, accurate penningmeester met een gedegen financiële/administratieve en boekhoudkundige achtergrond. Je bent lid van het bestuur en medeverantwoordelijk voor het (financiële) beleid. Het bestuur vergadert ca. 10 keer per jaar, daarnaast zijn er periodieke bijeenkomsten met de vrijwilligers die het inkoop- en winkelteam vormen. Heb jij voldoende computerkennis, ben je bereid je te verdiepen in het winkelautomatiseringssysteem en vind je het leuk om de financiële administratie te doen, meld je dan snel aan bij het Vrijwilligerssteunpunt.

Het Vrijwilligerssteunpunt van ContourdeTwern zoekt vrijwilligers voor Buro Sociaal Raadslieden die voor de doelgroep van het Buro de belastingaangifte willen verzorgen. Daarnaast zoekt het steunpunt voor het taalmaatjesproject ook nog vrijwilligers voor het individueel of in een groepje begeleiden van nieuwkomers met een taalachterstand.

Het Vrijwilligerssteunpunt van ContourdeTwern zoekt vrijwilligers voor Humanitas als maatje bij jeugdsupport. Heb je twee tot vier uur per week de tijd om een jongere een steuntje in de rug te geven, te helpen bij alledaagse dingen, of gewoon wat aandacht te schenken, meld je dan aan via het steunpunt.

Verder zoekt het steunpunt voor een atletiekvereniging enthousiaste mensen die training willen geven aan CD junioren (11-15 jaar) of AB junioren (16-18 jaar). Uiteraard is het fijn als je ervaring hebt met atletiek als trainer of baanatleet, maar als dat niet zo is, kan er altijd voor een opleiding worden gezorgd.
Je verzorgt wekelijks een training op de dinsdag en/of de donderdagavond van 19:00 – 20:30 uur en
je begeleidt de jeugd bij wedstrijden. Zelf krijg je de mogelijkheid tot het volgen van cursussen op kosten van de vereniging en je krijgt een vrijwilligersvergoeding. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist; de kosten daarvan worden ook door de vereniging betaald.

Wil je meer weten over deze of andere vacatures of wil je een afspraak maken? Bel dan van maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur naar het Vrijwilligerssteunpunt, tel: 0411 – 655 899 of stuur een mail naar: vwsboxtel@contourdetwern.nl.

Uit de krant