Afbeelding
Foto: Jan van der Steen

Jubilarissen bij EHBO-vereniging Boxtel

Algemeen

Boxtel - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de EHBO vereniging Boxtel werden donderdag in Gemeenschapshuis De Walnoot 4 jubilarissen gehuldigd.

Jack Hermans is al 40 jaar lid van de EHBO vereniging. Hij heeft in al die jaren al bij heel veel evenementen als EHBO'er hulpverleend. Onder meer bij voetbalclub RKSV Boxtel. Ook is Jack al zo'n 6 jaar Voorzitter van Heartsafe Boxtel. In die rol heeft hij de gegevens van alle AED 's van Heartsafe Boxtel en van particulieren die bekend zijn in de gemeente Boxtel in kaart gebracht en al deze AED`s bij Hartslagnu.nl aangemeld.

Marijke Vorstenbosch is 25 jaar EHBO lid. Zij komt trouw op de lesavonden van de EHBO in De Walnoot. Dit is voor haar heel belangrijk, omdat zij werkt op de Prinses Amaliaschool. Als er een klein ongeval gebeurt met een van de kinderen dan weet ze precies wat ze moet doen. Ook Henk de Bie is ruim 25 jaar lid van de EHBO vereniging. Hij verleent al vele jaren hulp bij diverse evenementen. De vierde gehuldigde is Marlies van Hal. Ook zij is 25 jaar EHBO lid en heeft al vele evenementen bijgestaan in de helupverlening. Binnen de vereniging heeft zij ook jaren lang een bestuursfunctie vervuld. Op de Avans Hogeschool is zij ook al jaren een volledig en actieve
EHBO'ster.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Column 11 uur geleden Column Nellie Timmermans - Hoe pijnlijk als je zo gekwetst wordt
Afbeelding
Algemeen 3 dec, 14:57 SP-fractieleider Eric van den Broek plots overleden
Afbeelding
Algemeen 2 dec, 11:15 Scouting Boxtel bezorgt kerstkaarten
Afbeelding
Algemeen 30 nov, 22:10 Bestelauto botst op aanhangwagen op de Prins Hendrikstraat
Afbeelding
Algemeen 30 nov, 16:37 Jonge Boxtelaren genieten van Sints Sportieve Spektakel
Afbeelding
Algemeen 30 nov, 10:18 Gildenbondsharmonie brengt Frankrijk naar Boxtel met najaarsgala Vive La France