Afbeelding

Pinksterweekend = Tovidoweekend met o.a. een colorrun

Algemeen

Deelnemer Olympische spelen Rio de Janeiro Rea Lenders opent Tovido Colorrun op 15 mei

Zoals misschien bekend viert korfbalvereniging TOVIDO dit jaar het 50-jarig bestaan. Het Pinksterweekend van 13-14-15 mei wordt TOVIDO-feestweekend. In dat weekend vinden er allerlei gezellige en sportieve activiteiten plaats in en rondom Esch om dit bijzondere feest te vieren.

Op zondag 15 mei organiseert Tovido een bijzondere, sportieve en gezellige loopwedstrijd: de Essche Colorrun! Een kleurrijk evenement dat gezelligheid en sportiviteit combineert en iedereen in Esch in beweging brengt. Een Colorrun is een loopwedstrijd voor iedereen uit Esch en daarbuiten, waarbij de lopers (mag ook wandelend) een parcours afleggen gekleed in een wit T-shirt en aan het einde van de loopwedstrijd sta je er als loper gekleurd op! We lopen met z’n allen voor een goed doel, het Jeugdsportfonds, want we willen dat elk kind zo fijn kan sporten zoals we dat in Esch kunnen.

De Colorrun start om 13.00 uur en wordt geopend door een Nationaal kampioen en deelnemer aan de Olympische Spelen van Rio de Janeiro! Komt dat zien en beleven op het sportpark in Esch. Meer informatie en inschrijving in via colorrun@tovido.nl.

Naast deelnemers zijn natuurlijk ook supporters meer dan van harte welkom op zondag 15 mei om 13.00 uur op het Sportterrein van Tovido.

Kom in beweging voor het goede doel & loop mee met de Essche Colorrun op zondagmiddag 15 mei, want Pinksterweekend = Tovidoweekend

Uit de krant