Qmusic dj's Joost en Hila.
Qmusic dj's Joost en Hila. Foto: Qmusic

Qmusic dj’s komen feesten in Boxtel

Algemeen

Boxtel - Qmusic dj’s Joost Swinkels en Hila Noorzai komen dit weekend feest vieren in Boxtel. Met zijn tweeën bezoeken ze 40 feestjes door het hele land in één weekend. Ruim 1.200 feestjes in het hele land hadden zich aangemeld voor deze feesttour. De radiozender wil niet vooraf bekend maken naar wélk feestje binnen onze gemeente de dj’s gaan.

Joost en Hila hebben de keuze uit een breed scala aan feesten. Onder de aanmeldingen bevinden zich trouwerijen, kraamfeesten, personeelsfeesten, een trancefeest, een oma-kringverjaardag, een ‘sweet 16’, talloze carnavalsfeesten, een dorpsfeest en zelfs een ‘dildoparty’ en een seksfeest. Bij het seksfeest is overigens wél alleen Hila welkom. De kans is dus zeer groot dat dit feest de selectie niet haalt. Overigens wordt van tevoren niet bekend gemaakt op welke partijen Joost en Hila zullen verschijnen.

Aanleiding voor het feestweekend is een gesprek tussen Joost en Hila waarin Joost aangaf liever naar feestjes gaat dan dat hij ze zelf organiseert. Ze werden daarop uitgedaagd door collega-dj Stephan Bouwman om veertig feestjes van luisteraars in één weekend te bezoeken. Het feestweekend, waarin Joost en Hila nauwelijks zullen slapen, start vrijdagmiddag om 18.00 uur en eindigt op zondagavond om 24.00 uur. Aanstaande maandag wordt in de middagshow van Stephan bekendgemaakt of de uitdaging geslaagd is.

Uit de krant