Afbeelding

Festival Brass’nWoods zoekt helpende handen

Algemeen

Liempde - Brass’nWoods heeft nog plek voor vrijwilligers die het popfestival begin juli tot een succes helpen maken. Zij worden beloond met gratis dagtickets, goede muziek, eten en drinken, gezonde buitenlucht en een T-shirt.

Festival Brass’nWoods wordt dit jaar voor het eerst gehouden, op 1, 2 en 3 juli in Liempde. Het Landgoed Velder is dan het decor van tientallen bands, ook grote namen, uit binnen- en buitenland.

Er hebben zich al veel vrijwilligers spontaan gemeld, maar de organisatie kan nog meer handen gebruiken. Wie komt helpen bij de op- of afbouw van het evenement verdient minimaal een dagticket naar keuze. Op de festivaldagen zelf zijn mensen nodig die tappen en bedienen aan de bars, en anderen die op allerlei manieren het publiek begeleiden of van dienst zijn. Het gaat daarbij steeds om shifts van enkele uren.

Wie wil helpen kan zich aanmelden via de website www.brassnwoods.nl. Inschrijven kan ook met een groep, je sportteam bijvoorbeeld, je scoutinggroep op je eigen band. Uiteraard kun je bij aanmelding voorkeuren voor een taak of een dag doorgeven. Een goed humeur en een leeftijd vanaf 16 jaar worden op prijs gesteld.

Sterke line-up
Het Brass’nWoods festival is vastbesloten een vaste plek te veroveren op de Brabantse popkalender. Met een sterke line-up van tientallen bands uit binnen- en buitenland op deze eerste editie is dat al een gegeven. Bij alle acts spelen blazerssecties de hoofdrol. Brass’nWoods gaat haar jonge publiek laten zien dat met blaasinstrumenten veel meer kan dan in de muziekles of de dorpsfanfare.

Afbeelding

Uit de krant