Afbeelding
Foto: Jan van der Steen

Winkelcentrum Oosterhof feestelijk heropend

Algemeen

Boxtel - Onder belangstelling van tientallen ondernemers, betrokkenen en klanten werd zaterdag na een verbouwing van een jaar Winkelcentrum Oosterhof heropend. Met een druk op de knop schoten burgemeester Ronald van Meygaarden en wethouder Mariëlle van Alphen feestelijke serpentines de lucht in. Dat deden zij onder toeziend oog van zichtbaar trotse winkeliersvereniging-bestuursleden Marc van den Biggelaar (DA Drogisterij Van den Biggelaar) en Hans van Erp (Dierenspeciaalzaak Boxtel) en Corné de Jong van de vereniging van eigenaren.

Sinds het begin van de verbouwing op 26 november 2021, bijna op de dag na een jaar geleden, is het de ondernemers gelukt om vrijwel de gehele periode open te blijven, zodat de consument de boodschappen kon blijven doen. De Jumbo werd echter zo ingrijpend verbouwd, dat deze supermarkt de deuren twee maanden moest sluiten. Met de voltooiing van die verbouwing, afgelopen woensdag 30 november, was het eindpunt van een intensieve periode voor het Winkelcentrum bereikt. 

De heropenig van Winkelcentrum Oosterhof werd door de ondernemers gevierd met allerlei openingsaanbiedingen en lekkere hapjes voor hun klanten. Ook werden de prijzen van de bonnenactie uitgereikt, met als hoofdprijzen een e-bike en een ballonvaart voor twee personen.

Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina https://www.facebook.com/winkelcentrumoosterhof/

Uit de krant