Tijdens het kinderhalfvastenbal van CV De Walvisjes in gemeenschapshuis De Rots werd vorig jaar flink gedanst en gehost op vrolijke carnavalsmuziek.
Tijdens het kinderhalfvastenbal van CV De Walvisjes in gemeenschapshuis De Rots werd vorig jaar flink gedanst en gehost op vrolijke carnavalsmuziek. Foto: eigen collectie

Carnaval afsluiten met halfvastenbal in De Rots

Algemeen

Op 10 maart 2024, is er een 2de editie van het halfvastenbal bij De Rots, samen met Jeugdcarnavalsvereniging de Walvisjes en Gemeenschapshuis de Rots hebben hebben we de handen ineen geslagen om nog een gezellige carnavalsmiddag te organiseren. We kunnen er geen genoeg van krijgen.

Na het gezellige carnavalsfeest van 2024, willen we het carnavalsseizoen graag afsluiten met dit halfvastenbal voor jong en oud, want naast de kinderen zijn natuurlijk ook de volwassenen welkom.

Glittertattoos

De deuren bij De Rots gaan open om 14.00 uur, waar de DJ zorgt voor de gezellige carnavalsmuziek, we weer spelletjes doen in de zaal waar kleine prijsjes zijn te winnen, er kan geschminkt worden, de glittertattoos komen weer voor de dag.

Het beloofd een gezellige middag te worden. Om 17.00 tot 18.30 uur is er een frietkar, voor een smakelijke afsluiting. Entree voor de kinderen 2 euro.

Uit de krant