Afbeelding

Spinningmarathon voor Villa Pardoes bij Café het Geveltje

Algemeen
BOXTEL - Voor de vijfde keer op rij organiseert Café ’t Geveltje een spinningmarathon voor het goede doel. Op zaterdag 27 april om 16.00 uur start de marathon die duurt tot zondag 28 april 16.00 uur. In het café aan de Stationsstraat staan dertien spinningfietsen opgesteld.

Tijdens de 24 uur wordt er 8 uur lesgegeven door verschillende spinninginstructeurs. Ook dit jaar staan er vele enthousiaste fietsers klaar om de wielen 24 uur draaiende te houden. Alleen, of in teamverband. Zij hebben zich laten sponsoren per km, per uur, of gewoon vanwege het feit dat ze fietsen voor Villa Pardoes. Maar liefst vijf sportievelingen zullen 24 uur non-stop gaan fietsen.

Komt dus allen kijken en de fietsers aanmoedigen om deze geweldige prestatie tot een goed eind te brengen. Ook staat er voor de spontane fietser een fiets klaar, die je voor een kleine donatie draaiende kan houden. Verder staat er een collectebus op de bar en is er echte Villa Pardoes Wijn te koop bij Café het Geveltje. De gehele opbrengst komt ten goede aan Villa Pardoes.

Uit de krant