Afbeelding

INCH komt met internationale dancehit ‘Late at night’

Algemeen
BOXTEL - Voormalig Maywood zangeres INCH heeft voor haar nieuwe single ‘Late at night’ de samenwerking gezocht met de frontman van de Socaboys (bekend van de hit ‘Follow the leader’).

Na haar succesvolle debuutsingle ‘RIO’ is nu de langverwachte opvolger ‘Late at night’ een feit. ‘Late at night’, ook een grote Maywood-hit uit de jaren tachtig, is grondig aangepakt en van een nieuw, fris eigentijds jasje voorzien. De inbreng van de Socaboy, die zich tegenwoordig Van B. Soca laat noemen en de eigentijdse zang van INCH geven deze ‘Late at night’ een nieuwe dancesfeer.

Voor de fans van INCH komt een droom in vervulling. Steeds weer werd haar gevraagd om een nieuwe versie van ‘Late at night’ te maken en eindelijk is het dan zover. Het lied is geproduceerd door Roel Jongenelen in samenwerking met Sonic Solutions.

‘Late at night’ zal wereldwijd worden gereleased. Een social media-campagne een e-mail promotie naar nationale agentschappen en een wereldwijde digitale radiopromotie ondersteunen de release. ‘Late at night’ is verkrijgbaar bij de betere cd speciaalzaken en te downloaden via alle downloadportals zoals iTunes, Radio538, SBS6 en Downloadmusic. Meer informatie over INCH valt te lezen op haar site of volg haar via Twitter of Facebook.

Uit de krant