Geslaagde vrouwenverwenavond in Lennisheuvel

Algemeen
LENNISHEUVEL - Het bruiste vrijdagavond van plezier en activiteit in Lennisheuvel op de eerste Vrouwenverwenavond. Vrouwen konden kennismaken met yoga, pedicure, kapster, manicure, massage, reiki, coaching, acupunctuur en schoonheidsspecialiste. Er waren sieraden te zien en de aanwezigen konden genieten van tal van lekkernijen en mooie spullen van verschillende lokale ondernemers.

De vrouwen kwamen via de rode loper binnen en konden direct mooie en aparte kleding en accessoires bekijken. Er werden workshops en lezingen georganiseerd die op veel belangstelling van de aanwezige vrouwen konden rekenen. De dames van het actiecomité “zegneetegenKV” werden in het zonnetje gezet. Zij kregen een verwen-cadeau overhandigd voor al hun inzet en tijd de laatste maanden om dit plan tegen te houden.

De werd een prettige en gezellige avond waarbij je alle bezoeksters zichtbaar zag genieten. Later op de avond konden bezoekers nog leuke prijzen winnen met de tombola. Er kwamen zo’n zeventig bezoekers naar de Orion. Gezelligheid, verwennerij en kennismaken met ondernemende vrouwen stond voorop. Opmerkelijk was de ruime aanwezigheid van dames in de leeftijdsgroep van 16 – 25 jaar.

De organisatie kijkt tevreden terug en bedankt alle vrijwilligsters, deelneemsters, sponsors en de beheerder van de Orion, die hebben meegeholpen aan de avond.

Uit de krant