Bijzondere vakantiebestemmingen en cultuurprijs in laatste Dommelland Live

Algemeen
BOXTEL – In de nieuwe en laatste uitzending van Dommelland Live praat presentatrice Joleen van Rooij over beeldhouwen onder de moerbeibomen in Frankrijk ,met Kees en Ellen van de Loo. Ook spreekt ze met echte Rotterdammers die al jaren hun vakantie in Boxtel doorbrengen.

Gerda en Jan Albert Hellings zijn fervent vogelspotters en gaan het liefst naar plaatsen in de bergen waar je alleen maar te voet kunt komen. De familie Karssemakers woont in Boxtel en hun vakantiebestemming is wel heel erg dicht bij huis, maar daarom niet minder fijn!

Ton en Ine Jonkers zijn nu een paar maanden met pensioen. Als afscheidscadeau hebben zijn een fonds opgericht. Dit jaar wordt door hen voor de eerste keer de Jonkers-Van der Velden Cultuurprijs uitgereikt. Joleen praat met deze cultuurminnende Boxtelaren over deze bijzondere prijs en waar gaan zij trouwens het liefst naar toe met de vakantie?

Stem uw televisie dinsdag 25 juni af op kanaal 47 van Ziggo om de laatste aflevering van het seizoen te zien. Van 20.30 tot 21.30 uur.

Uit de krant