Afbeelding

Twee Koninklijke onderscheidingen voor bestuurders zaalvoetbal Boxtel

Algemeen
BOXTEL – Zaterdagavond ontvingen Frans van den Bosch en Hans de Kort beiden een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Mark Buijs. Beide mannen zijn sinds 1985 actief geweest als bestuurslid van het Boxtelse zaalvoetbal en werden voor hun verdiensten benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Van den Bosch (66) is sinds het begin in 1985 penningmeester van het Boxtelse zaalvoetbal. Daarnaast is hij in 2008 betrokken bij de oprichting van ATB-club De Tuimelaars en vervult hij ook hier de bestuurlijke functie van penningmeester. De Kort (68) is in 1985 de oprichter van zaalvoetbalvereniging De Braken en is sinds 1986 voorzitter geweest van deze club die in 2010 gefuseerd is met zaalvoetbal Boxtel. Daarnaast is hij scheidsrechter en verzorgt hij de zaalvoetbalcompetitie. Hij stelt de programma’s vast, regelt de scheidsrechters en verricht de administratieve werkzaamheden.

Door een miscommunicatie was de Boxtelse media niet eerder op de hoogte en derhalve niet zelf aanwezig bij de officiële uitreiking van de lintjes.
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant