Jubileumjaar Vrouwencontact Liempde

Algemeen
LIEMPDE - In september start het nieuwe seizoen van het Vrouwencontact Liempde (voorheen de Katholieke Vrouwen Beweging). Een jubileumjaar met allerlei leuke activiteiten. Het jubileumjaar zal zijn hoogtepunt kennen op 9 maart 2015. Dan is de viering van het zestigjarig jubileum.

Vrouwencontact Liempde is een vereniging met ruim tweehonderd enthousiaste vrouwelijke leden die maandelijks deelnemen aan allerlei activiteiten, variërend van wandelen, een lezing, kienen, workshops en een bezoek aan theater of toneel.

Deze maand is er een openingsavond en wordt een fietstocht met picknick en een avondwandeling georganiseerd. Nieuwe leden zijn van harte welkom, het programma is voor jong en oud. Enige voorwaarde is dat je van het vrouwelijk geslacht bent. De contributie bedraagt € 22,- per jaar.

Heb je interesse? Kijk dan eens op de site. Hier vind je het overzicht van alle activiteiten en bijbehorende foto’s die in het verleden hebben plaatsgevonden. Heb je vragen? Mail deze dan naar info@vrouwencontactliempde.nl.

Uit de krant