5 tegen 5, een feestavond en vooral veel gezelligheid. Dat zijn de ingrediënten voor het bekende feestweekend van ODC.
5 tegen 5, een feestavond en vooral veel gezelligheid. Dat zijn de ingrediënten voor het bekende feestweekend van ODC. Foto: ODC

ODC maakt zich op voor feestweekend in sportpark

Sport

Sport en plezier komen 16 en 17 juni samen in sportpark Wagenaars. Het inmiddels befaamde feestweekend van ODC barst dan los. Dat start op vrijdag met de Boxtelse Biercantus die de voetballers met de hockeyers van MEP organiseren. Een dag later is het vijf tegen vijf-toernooi.

Cantusband ‘Groots met een valse G’ zorgt tijdens deze vierde editie van de Biercantus voor de muzikale begeleiding. Daags erna start het sportieve deel. Liefst vijftig mannenteams en twintig vrouwenploegen uit de hele regio strijden om de felbegeerde titel. 

Na het toernooi, dat voor de elfde keer wordt gehouden, start een spetterende feestavond. Artiesten Die Ene Sjors en Bass Chaserz zorgen met hun muziek voor de sfeer. Entree is gratis.

Het sportieve feestweekend zet de kernwaarden van ODC nog eens wat extra kracht bij: verbinding, plezier en sportiviteit. ,,Het evenement biedt voor ieder wat wils en is dé plek om met elkaar te genieten van onze passie voor voetbal en gezelligheid”, benadrukt de Boxtelse voetbalclub.

Voor de Biercantus en het voetbaltoernooi zijn nog kaarten te koop op de website www.ticketkantoor.nl. Meer informatie: www.odcvoetbal.nl. Wie aanvullende vragen heeft, kan contact opnemen met de organisatie via e-mail: odc5tegen5@outlook.com.

Uit de krant