Logo mooiboxtel.nl
Sport nieuws

't Ivoor 1 wint van Wapen van Liempde/RegioBank 1

  Sport


Boxtel - De mannen van 't Ivoor 1 klopten in eigen huis de mannen van Het Wapen van Liempde/RegioBank 1 met 30-23. Zij prolongeren hiermee hun koppositie op de ranglijst. Fouad Hasbani en Peter van Giersbergen en Chris Fasseur wonnen van respectievelijk Leo van Hastenberg, Johan van der Ven en Peter van Lierop. Fasseur deed dat met een mooi moyenne van 10,00.

Team 2 scoorde ook de volle dertig punten. Theo van Dongen blonk hier uit met een moyenne van 3,98. Ad van Os en Henk van Boxmeer wonnen ook beiden. Team 3 leed een nederlaag door alle drie partijen te verliezen, Team 4 deed dat heel wat beter. Zij wisten de drie partijen te winnen. Fons van Loon, hij won met een moyenne van 2,89, Willem Witte en Leo Huijbers speelden een prima wedstrijd.
Bij de afdeling dagcompetitie speelde het eerste team een remise tegen Schuttershof 1. Zij blijven wel op kop maar team 2 van 't Ivoor hijgt duidelijk in hun nek. Zij wonnen hun ontmoeting tegen Sonnevanck 4 met 36-31 en naderden de koploper tot op één punt. Team 3 kan de juiste vorm nog niet vinden gezien de vier verliespartijen van dit team. Team 4 speelde een dubbelprogramma. De eerste wedstrijd tegen 't Ivoor 5 werd nog wel gewonnen met 33-32, maar de tweede wedstrijd tegen NAL 5 werd ruim verloren. Tijdens de onderlinge strijd speelde Harrie van der Velden een dubbelpartij die hij beide wist te winnen met mooie moyennes. Tijdens de tweede wedstrijd redde Math Hendriks de eer.
Bij de afdeling 3-banden klein speelde team 6 remise, Frans van Esch en Math Hendriks wonnen. Team 7 was vrij. Team 8 leed een ruime nederlaag tegen NAL 8 met 30-19. Team 9 deed het niet veel beter. Ook zij verloren alle drie partijen.
Bij de avondcompetitie won het 3-banden klein team van Pas Buiten met 29-27. Cor van Beers en Henk Goettsch wonnen. Patrck Sterrenburg kwam slechts één carambole tekort voor winst. Het 3-banden grootteam leed een nederlaag in Herpen met 28-26. Louis van der Meijden redde de eer door als enige voor het team van 't Ivoor zijn partij te winnen. Dat deed hij met een moyenne van 1,064.   

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>