Bonte festiviteiten bij Herfstfair

Algemeen

Boxtel - De Herfstfair van Boxtel Vooruit vindt dit jaar plaats op zondag 4 oktober. Vorig jaar is de fair met veel enthousiasme ontvangen en dit jaar gaat er nog een tandje bij, aldus Boxtel Vooruit.

Ook dit jaar heeft de Herfstfair weer mooie dingen te bieden. Zoals bijvoorbeeld lekker eten, maar ook op het gebied van sfeer. Boxtel Vooruit verkoopt zelfgemaakte taarten voor het goede doel.

Nieuw dit jaar zijn onder andere ‘Tas van m’n hart’ van LABÉ, Biertje van de Saek van Evert Harmeling en Luuk van Hal en ‘Geen Kind aan de kant’ waarbij van oude kleding nieuwe kleding is gemaakt.

Aftrap Duurzame Week Boxtel
In de boomgaard zal ook het startsein voor de Duurzame Week Boxtel (DWB) worden gegeven. Alle bezoekers krijgen de eerste Duurzame Kaart met een overzicht van historische en actuele projecten en organisaties.

Bomvol weekend
De winkels in het centrum zullen open zijn op deze extra koopzondag. En naast de geopende winkels in de winkelstraten maken enkele ondernemers ook actief deel uit van de fair op de Markt. Bovendien zal kunstroute de Rode Draad op 3 en 4 oktober wederom te bezoeken zijn (te herkennen aan de rode ballonnen). Op zondag, tijdens de herfstfair, heropent Wereldwinkel Boxtel ook zijn geheel vernieuwde zaak. Na drie weken van breken, timmeren, schilderen en herinrichten zal burgemeester Mark Buijs de winkel om 12.00 uur heropenen.

Kinderprogramma
Kinderen kunnen flessen en potjes versieren en er kan met vilt worden geknutseld. In het kader van dierendag is er dit jaar een extra leuke deelnemer: de Dierenclub. Die biedt kinderen en ouders gratis de gelegenheid om op de foto te gaan met hun hond of de grote panda-mascotte.

Flyers met daarin informatie over de diverse activiteiten zijn te verkrijgen bij winkeliers en horecagelegenheden. Uiteraard zijn er ook nog flyers verkrijgbaar op 4 oktober bij de stand van Boxtel Vooruit. Kijk voor meer informatie op www.boxtel-vooruit.nl.

Uit de krant