Afbeelding

Twee doden door autobrand op snelweg

Algemeen
LIEMPDE – Zaterdag net na de middag zijn er twee dodelijk slachtoffers gevallen na een autobrand op de A2. In de rijrichting naar Den Bosch kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing. Het is niet geheel duidelijk of de brandende auto al op de vluchtstrook stil stond en daarna van achteren werd aangereden of dat de auto direct na de aanrijding in brand vloog. Omstanders hebben nog geprobeerd om de slachtoffers uit de auto te halen, maar helaas lukte dit niet.

Voor de politie is het nog niet duidelijk wie de slachtoffers in de auto zijn. Doordat de lichamen verbrand zijn is dit moeilijk vast te stellen. De inzittenden van het andere voertuig raakten niet gewond. Rondom de auto zijn door de brandweer grote schermen geplaatst om alles aan het zicht van voorbijgangers en omstanders te onttrekken.

De politie heeft de gehele snelweg richting Den Bosch afgesloten en deze afsluiting zal nog zeker tot het einde van de middag duren. De uitgebrande auto is meegenomen voor onderzoek en het wegdek wordt gereinigd zodra de VerkeersOngevallenAnalyse klaar is met haar sporenonderzoek. Vanuit knooppunt Ekkersweijer wordt het verkeer richting ’s-Hertogenbosch omgeleid over de A58 en N65 via Tilburg.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant