Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: 58b8d2
Foto: Jan van der Steen
Sport nieuws

Rolstoelhandbaltoernooi

Boxtel - Handbalvereniging HCB'92 organiseerde zondag 11 november een competitiedag voor het rolstoelhandbal. Vijf verenigingen uit heel Nederland maakten de tocht naar Boxtel, waar zeven teams over de gehele dag twee wedstrijden speelden.

Het eerste team van HCB'92 opende de dag met een vriendschappelijke wedstrijd tegen Ventura uit Schiedam. Deze vereniging is nog niet zo lang geleden begonnen met rolstoelhandbal, waardoor ze nog niet aan de competitie meedoen. HCB'92 kwam goed uit de startblokken. De aanvallen verliepen vloeiend alleen het afronden kon nauwkeuriger. Na een leuke wedstrijd kwam het Boxtelse team met 12-8 als winnaar uit de bus.
Hierna was de top van Nederland aan de beurt. SEW uit Nibbixwoud en CSV uit Castricum traden tegen elkaar aan. SEW kwam een keeper tekort, deze werd door Boxtel uitgeleend. CSV bleek vandaag een maatje te groot en won met 8-17.
Quintus kwam met twee teams uit Kwintsheul. Deze namen het tegen elkaar op voor de competitie. Even leek het dat Quintus 1 gemakkelijk zou winnen van het tweede team, maar het verschil was uiteindelijk één doelpunt, 10-9.
HCB'92 had deze dag ook een tweede team, aangevuld met enkele mensen van Quintus. Het werd een spannende strijd tegen Ventura. Pas in de laatste minuten werd deze in het voordeel van het team uit Schiedam door snelle aanvallen beslist: 4-7.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>