Dommelland Live maakt kennis met burgemeester Mark Buijs en vrouw Christel

Algemeen
BOXTEL - Sinds 1 juni is Mark Buijs de burgemeester van Boxtel. Hoe heeft hij de afgelopen 5 maanden ervaren? Wat zijn de bevindingen van zijn vrouw Christel Buijs? Wie is de man onder deze (soms zware?) ambtsketting? En welke taken en dossiers vallen onder zijn verantwoordelijkheid, wat is de stand van zaken hieromtrent?

Adri Aalbers is maar wat trots op haar ruim 70 zangers tellende projectkoor. Op 11, 14 en 15 december brengen zij onder begeleiding van een gelegenheidsorkest een bijzonder concert ten gehore. Hoe bevalt haar deze rol van projectleider/concertmeester?

De in Boxtel geboren Babs van Geel uit Utrecht wil een stukje gedeeld geluk nastreven en aan huis gekluisterde ouderen uit hun isolement halen; zij richtte hiertoe de stichting ‘EET met je hart’ op. Deze Stichting is zowel lokaal als nationaal druk aan de weg aan het timmeren om haar doel te bereiken. Wat betekent deze stichting voor de ouderen in Boxtel, Liempde en Lennisheuvel? Femke Lagerweij komt namens de stichting aan onze tafel uitleg geven over dit project.

Stem uw TV dus af op Dommelland Live, aanstaande 3 december tussen 20.30-21.30 uur. Kanaal 47 Ziggo of analoog 22+.

Uit de krant