Afbeelding

Boxtelse brengt innovatieve App op de markt voor de flex-professsional

Algemeen
BOXTEL – De Boxtelse Anneke van den Aker van Aker Consultancy heeft samen met Flextrain en Add-app BV de #CL-FLEX App© ontwikkeld! De CL-FLEX App© is een revolutionair leerproduct dat speciaal ontwikkeld is voor flex-professionals zoals intercedentes, vestigingsmedewerkers, vestigingsmanagers, flexwerkers en HR-specialisten.

“Met de CL-FLEX App© leer je door het ontvangen van korte leerprikkels die relevant zijn voor jouw leerbehoefte en aansluiten bij jouw actualiteit! Dit is leren 3.0!” aldus de enthousiaste Anneke. Elke leerprikkel zoals opdrachten, vragen, cases of oefeningen bevat multimedia-aspecten en elementen als scores, speeltijd en ranking. “Hierdoor wordt je continu geprikkeld om met jouw actualiteit aan de slag te gaan. Zo wordt leren weer leuk!”

In de app wordt gebruik gemaakt van de expertise van vakspecialisten uit de flexbranche. Dit kan zijn in de vorm van trainingen, workshops, jobcoaching of actuele vakliteratuur. Zo zorgt de app dat je altijd en overal up-to-date bent als flex-professional en dat je je klant zo goed mogelijk van dienst kunt zijn.

Klik op deze link voor meer informatie. Of neem contact op via anneke@akerconsultancy of 06-22819332.

Uit de krant