Elke 3e zondagmiddag van de maand Ierse muziekmiddag bij In Den Boogert

Algemeen
BOXTEL - Komende zondagmiddag 16 november wordt in B&B In Den Boogert een Ierse Sessie georganiseerd, waarbij een aantal muzikanten en zangers aanwezig zijn om volksmuziek te maken. Hoewel de nadruk ligt op typisch Ierse volksmuziek, zoals de zogeheten Reels en Jigs, is er ook ruimte voor andere volksmuziek, zoals Frans, Spaanse of de typisch Brabantse varianten. Luisteraars zijn van harte welkom om mee te komen genieten.

De Ierse Sessie gebeurt in Bed & Breakfast In Den Boogert. Op deze mooie locatie komen iedere maand verschillende traditionele volksmuzikanten en zangers bij elkaar om een middag lang met zijn allen volksmuziek te komen maken. De nadruk ligt op de Ierse varianten, en er is dan natuurlijk ook Guinness en Ierse koffie te verkrijgen, maar de organisatie benadrukt dat er ook mogelijkheden zijn om volksmuziek uit andere delen van de wereld te spelen, inclusief natuurlijk Brabantse liederen.

Bed & Breakfast In Den Boogert ligt vanuit Boxtel gezien net aan de andere kant van de A2. Als je de Schijndelsedijk neemt ga je over de A2 en neemt vervolgens de eerste afslag linksaf. De Ierse Sessie begint iedere derde zondagmiddag van de maand om 13:30 en de toegang is gratis.

Uit de krant