Degradatie dreigt voor Taverbo/SABO

Algemeen
Boxtel - De tafeltennissers van Taverbo/SABO hebben zich aardig in de nesten gewerkt. In eigen huis kregen de Boxtelaren een flinke draai om de oren van Hotak ’68: 2-8. Met nog twee wedstrijden te gaan is het gat naar de veilige vijfde plaats nu gegroeid tot vijf punten.

De gasten uit Hoogerheide kenden een matige seizoensstart en bivakkeerden zelfs enige tijd op de laatste plaats. Om degradatie te ontlopen spelen ze de laatste tijd echter steevast in de sterkste opstelling, resulterend in enkele klinkende overwinningen. Ook Taverbo/SABO moest er derhalve aan geloven. Breekpunt in de wedstrijd was het dubbelspel, waarin Teun Vlaminckx en Michel Sperling tot op enkele punten van de winst kwamen maar uiteindelijk met minimaal verschil in de vijfde game het hoofd moesten buigen. Deze mentale klap kwam Taverbo/SABO niet meer te boven. Alleen kopman Sperling wist vandaag punten te pakken. In de overige partijen kwam de thuisploeg er nauwelijks aan te pas.

Na afloop van de wedstrijd bleek er een nogal schimmig figuur de sportaccommodatie aan de Voetboog te zijn binnengeslopen. Het degradatiespook komt na deze ruime nederlaag namelijk nadrukkelijk om de hoek kijken. Toch is nog niet alle hoop vervlogen. De directe concurrenten The Back Hands en Never Despair moeten nog tegen de aanstaand kampioen Belcrum, terwijl Taverbo/SABO in de laatste wedstrijd hekkensluiter SAR ’72 treft. Komende zaterdag moet de Boxtelse ploeg echter hoe dan ook winnen van Never Despair om serieus uitzicht op lijfsbehoud te blijven houden.
Afbeelding
Algemeen 3 feb, 12:00 Heropening supermarkt Plus in Selissenwal trekt veel bekijks
Afbeelding
Algemeen 31 jan, 12:00 Van der Velden geeft cheque aan Duurzame Dinsdag
Afbeelding
Algemeen 30 jan, 17:20 Een gezond begin van 2023 met Start to Run
Afbeelding
Algemeen 26 jan, 15:45 Boek in Boxtel: in gesprek met auteur Annejet van der Zijl
Afbeelding
Algemeen 25 jan, 10:00 Beverburcht ontdekt in de Beerze op de Kampina
Afbeelding
Algemeen 22 jan, 12:00 Historie ODC: Eddy de Windt zeventien jaar in hoofdmacht

112 nieuws >>

!