Afbeelding

Leerlingen BHC zamelen geld in voor Dance4Life

Algemeen

Boxtel - De eerstejaars leerlingen van het Baanderherencollege hebben vrijdag alles uit de kast gehaald om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Dance4Life. Tijdens Dance4Life dansen jongeren voor jongeren, om geld in te zamelen wat gebruikt wordt om kinderen in de derde wereld voorlichting te geven over aids.

De afgelopen weken hadden de leerlingen via sponsoring en donaties al ruim 2800 euro bij elkaar gebracht. Vrijdag kwam daar een tot nu toe onbekend bedrag bij. In de aula van de school konden leerlingen tegen kleine bedragen of donaties allerlei spelletjes en activiteiten ondernemen zoals spijkerbroek hangen, leraren omver gooien, het aquariumspel of een zenuwspiraal spelen. Ook kon een bezoek gebracht worden aan een nagelstyliste en kon er een henna tattoo gezet worden.

Lolita Camron, docent mens&natuur en biologie, en Marga van den Heuvel, docent mens&natuur, scheikunde, natuurkunde en biologie, coördineren de actie. “We hebben de actie gekoppeld aan het BHC-festival en aan ons al bestaande ‘Let see action’. Dit sponsorevenement wordt normaal gesproken rondom de kerstperiode georganiseerd. Dan treden leerlingen met talent op het gebied van zang en dans op”, licht Lolita Camron toe.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant