Afbeelding
Foto: Rien van Laarhoven

Geslaagden EHBO-cursus zijn nu echt gediplomeerd

Algemeen

De op 9 mei in gemeenschapshuis De Walnoot geslaagde cursisten van EHBO-Boxtel hebben op 13 juni allen het diploma eerste hulp van het Oranje Kruis uitgereikt gekregen.

De nieuw gediplomeerden zijn Ingrid van den Boek, Wieke Doevendans, Soraya de Houck, Mieke van Houtum, Mayke van den Hurk, Karin van den Hurk-Wolf, Kathelijne Kluin, Frank Koesen, Johan van Ooij, Dionne Paridaans en Yvette Kieviet-Maas werden door penningmeester Theo Spijkers welkom geheten namens de voorzitter Frans van Doormalen welke door werkzaamheden er niet kon zijn. Daarna werden de diploma`s uitgereikt door de cursusleiding Erika Maas en Musa Tosun, waarbij vermeld werd dat Mayke van den Hurk met haar 15 jaar de jongste gediplomeerde ooit bij EHBO-Boxtel is.

Hierna tijdens het gezellig napraten vroeg Gerrie van der Pasch aandacht voor de EHBO-posten bij evenementen in Boxtel welke door onze vereniging worden bemenst en waar steeds moeilijker mensen voor te vinden zijn, ze hoopt dat onze nieuw gediplomeerden er ook tijd voor hebben.

Wilt u meer weten over EHBO-Boxtel? Kijk dan op onze website www.ehboboxtel.nl

Tekst & Foto: Rien van Laarhoven

Uit de krant