De cheque die Buurtschap West 3fm kon overhandigen.
De cheque die Buurtschap West 3fm kon overhandigen. Foto: Buurtschap West

Ruim 10.000 euro voor Serious Request in Boxtel

Algemeen

Boxtel/Liempde - De bedragen die Westival, Life Line Liempde en de Angelaschool in Boxtel hebben opgehaald voor de 3fm-actie Serious Request zijn bekend. Werd in Liempde ruim 2.800 euro opgehaald voor het goede doel, bij het ‘Westival’ in Boxtel was dat ruim 8.700 euro. De Angelaschool zamelde bijna 1.000 euro in.

Tijdens de 3fm-actie Life Line reizen drie dj-teams door Nederland om geld in te zamelen voor datzelfde aantal goede doelen. Onderweg doen zij verschillende plaatsen aan om geld op te halen voor deze doelen. Via de site konden clubs, teams, verenigingen of personen op de route van de 3fm-dj’s zich aanmelden met een actie waarmee ze geld konden inzamelen voor Het Rode Kruis, Reanimatie in Nederland of bescherming tegen natuurgeweld. Op donderdag 3.00 uur kwamen de dj’s Rob en Jorien aan in Liempde, waarna zij overdag door Boxtel, via de Angelaschool, naar het domein van Buurtschap West en het door hen georganiseerde ‘Westival’ trokken.

Het ‘Liempdse’ bedrag van 2.800 euro kan nog groeien, zo meldt de organisatie via Facebook. Het geld gaat naar Het Rode Kruis.

Het bedrag in Boxtel is definitief. Tijdens het zogeheten Westival afgelopen donderdag werd geld opgehaald voor Reanimatie in Nederland.

De Angelaschool zamelde geld in voor het derde goede doel; bescherming tegen natuurgeweld. Ook het bedrag van de school, 925 euro, is definitief.

De cheque die Buurtschap West 3fm kon overhandigen.

Uit de krant