Afbeelding

Organisatie DuckOUT past leeftijdgrens aan

Algemeen

Boxtel – De organisatie van DuckOUT, het carnavalsfeest voor jonge Boxtelaren op vrijdag 1 maart bij Partycentre Denziz, kreeg veel vragen over de vastgestelde leeftijdscategorie van 14 tot en met 17 jaar oud. Zo wilden veel klasgenoten van 14-jarigen ook graag naar deze spetterende feestavond. Daarom past de organisatie de leeftijdsgrens aan: iedereen vanaf de tweede klas van het voortgezet onderwijs is welkom.

DuckOUT, dat is op vrijdagavond 1 maart the place to be voor Boxtelse jeugdige carnavalsvierders. Een avond lang feesten van 20.00 tot 01.00 uur bij Partycentre Denziz; dansen op de beats van dj Coenio, een feestje bouwen met vrienden en vriendinnen en dat allemaal in een veilige omgeving, zonder alcohol.

In de DuckOUT kunnen zo’n 400 jonge carnavalsvierders feesten. Onder het toeziend oog van vele vrijwilligers en van beveiligers binnen en extra BOA’s buiten kan het dak eraf. Kaarten voor deze spetterende avond kosten in de voorverkoop 12,50 euro, inclusief 2 consumpties en zijn vanaf vrijdag 18 januari verkrijgbaar bij Ring & Go (Rechterstraat 3, Boxtel). Uiteraard wordt er geen alcohol geschonken. Een schoolpasje met foto of een ID is verplicht en ook wordt gelet op alcoholgebruik vóór binnenkomst, zo nodig door middel van blaastesten. Geen geintjes: met alcohol op kom je niet binnen.
Kijk voor de laatste informatie op: www.duckoutboxtel.nl of @duckoutboxtel.

Uit de krant