Maand In Beeld: Een nieuw programma van Omroep Dommelland.

Algemeen

BOXTEL - ?Er gebeurt elke maand veel in ons mooie Boxtel: leuke en minder leuke dingen. Omroep Dommeland heeft een nieuw programma waarin veel van die gebeurtenissen elke maand te zien zullen zijn. De cameramensen zijn zowat dagelijks op pad om zoveel mogelijk onderwerpen in dit programma te brengen. Zij zijn bij veel festiviteiten en evenementen aanwezig. Maar ook nieuws : onder de naam 112-nieuws worden die in het programma opgenomen. Bij de eerste uitzending over de maand oktober kwamen maar liefst 14 onderwerpen in een 45 minuten durend programma aan bod!

Ook over de maand november zijn er weer veel onderwerpen. Zo zal er o.a. een item zijn over  het jubileum van de Vincentiusvereniging, de spooktocht in Selissenwal, De Lenniskwis, de dag van de mantelzorg, broodje brandweer etc. etc.

DE UITZENDINGEN VAN “MAAND IN BEELD”  ZIJN ELKE EERSTE DONDERDAG VAN DE MAAND op Ziggo 47.

De eerstvolgende is dus DONDERDAG 4 december a.s. om 20.30 u., met de hele daaropvolgende week elke dag hehalingen. Ook te zien bij “uitzending gemist” op www.omroepdommelland.nl

Als u een tip heeft voor een evenement, gebeurtenis, jubileum of nieuws dan kunt u dat laten weten via maandinbeeld@ziggo.nl of tel 0625040447 ( Fons van Elderen)

Uit de krant