Sportclubs presenteren zich aan tientallen belangstellenden

Algemeen
Boxtel – Vele tientallen geïnteresseerden kwamen zaterdagmiddag een kijkje nemen in Sporthal De Braken. Buurtsport Boxtel organiseerde samen met Brede School Boxtel voor het tweede jaar op rij een sportmarkt waarbij verschillende sportclubs uit de gemeente zich van hun beste kant lieten zien.

Voor de senioren was er zelfs een fitheidstest waar ruim honderd senioren zich voor inschreven. Alle clubs konden op de nodige belangstelling rekenen van de bezoekers waarbij overal ook de sport beoefend kon worden. Zo kon bij L’Union geschoten worden met pijl en boog en werd er bij Taekwondoschool Dekker tweemaal een workshop gegeven. De jeugdige turnsters van Tabitta lieten zien welke, voor onze redactie onmogelijke, poses ze zonder blikken en blozen konden aannemen. Ook de balsporten waren goed vertegenwoordigd met basketbalvereniging JRC Boxtel en handbalvereniging HCB’92.

Alles gezamenlijk waren er een vijftiental verenigingen present deze zaterdag. Om 16.00 uur kwam de markt ten einde. Hier en daar hebben de clubs hun eerste nieuwe leden alweer verwelkomd.

Uit de krant