Er staat weer een zomercompetitie darts in Boxtel op het programma van 2 juni tot en met 12 augustus.
Er staat weer een zomercompetitie darts in Boxtel op het programma van 2 juni tot en met 12 augustus. Foto: eigen collectie

Zomercompetitie Darten in Boxtel van start op 2 juni

Sport

De dartliefhebbers in Boxtel kunnen hun werpvaardigheden weer laten zien, want de langverwachte Zomercompetitie Darten gaat na de welbekende corona-jaren weer van start op 2 juni en duurt tot en met 12 augustus. 

Met de deelname van negen enthousiaste teams en de spannende locaties in vier verschillende cafés belooft het een geweldige zomerse dartervaring te worden. 

De Zomercompetitie Darten in Boxtel is een jaarlijks terugkerend evenement dat de lokale dartsport al sinds 2014 promoot en dartliefhebbers uit de omgeving samenbrengt. Het stokpaardje van de competitie is het feit dat alle speellocaties voor de deelnemende darters op de fiets bereikbaar zijn. 

Dit jaar belooft het evenement nog spannender te worden, met teams die strijden om de winst in twee verschillende poules. Op zaterdag 12 augustus volgt dan de prijsuitreiking gecombineerd met een nog nader in te vullen eindtoernooi in Café het Geveltje.

Locaties

Gedurende de periode van 2 juni tot en met 12 augustus zullen de deelnemende teams de competitie aangaan op verschillende locaties in Boxtel. De volgende cafés zullen dienen als speellocaties: Café het Geveltje, Comsche Hoeve, Café de Mèrt en De Fellenoord. Deze sfeervolle locaties bieden de perfecte setting voor dartwedstrijden en zorgen voor een gezellige en competitieve sfeer.

Met de deelname van negen teams zal de Zomercompetitie Darten in Boxtel een scala aan getalenteerde spelers en teams vertegenwoordigen. De competitie belooft hevige wedstrijden en zenuwslopende momenten, waarbij elke worp van belang kan zijn. De teams zullen hun vaardigheden en strategieën op de proef stellen om de overwinning te behalen.

Bijwonen

De organisatoren van de Zomercompetitie Darten nodigen iedereen uit om de spannende wedstrijden bij te wonen en de spelers aan te moedigen. Dus markeer je kalender en zorg ervoor dat je aanwezig bent op de speeldata om getuige te zijn van het dartplezier en de intense competitie die deze zomer in Boxtel plaatsvindt. 

Voor meer informatie over de Zomercompetitie Darten in Boxtel, inclusief het wedstrijdschema en de speellocaties, kunt u contact opnemen met Ariën Egge via boxtelzomercompetitie@gmail.com of via zomercompetitieboxtel.jouwweb.nl.

Uit de krant