Wim van der Schoot speelt de monoloog Huis in kunstcafé

Boxtelaar Wim van der Schoot voert vrijdag 17 en zaterdag 18 maart de monoloog Huis ten tonele, in kunstcafé Coupé aan het Stationsplein 4. De voorstelling op vrijdag begint om 20.15 uur, op zaterdag is Huis tweemaal te zien, om 14.30 en 20.15 uur.
Van der Schoot kan varen op meer dan dertig jaar toneelervaring. De regie is in handen van Karin Nievelstein, een vrouw die eveneens haar sporen verdiend heeft op het toneel. Nievelstein is als actrice verbonden aan Boxtheater, heeft gespeeld bij Picos in Den Bosch en regisseerde diverse gezelschappen.
Huis is van de hand van toneelschrijver Magne van den Berg. De monoloog gaat over een oude man die vindt dat hij lang genoeg geleefd heeft. Alles is piekfijn in orde, er zijn nog een paar kleine dingetjes die hij netjes wil afhandelen. Maar hoe pak je dat aan. Continu ligt hij met zichzelf en met de spullen om zich heen overhoop .Bij elke oplossing ontstaat er een nieuw probleem.
De voorstelling bevat de nodige humor en zelfspot. Lizzy Stevens-Nonnemaker ondersteunt het spel van Van der Schoot muzikaal. Kaartjes voor Huis kosten tien euro en zijn te reserveren via welkom@kunstcafecoupe.nl.