Vrouwen LSV kunnen versterking gebruiken om team op te zetten

Bij voetbalvereniging LSV in Lennisheuvel trainen sinds de zomer zes speelsters. Zij willen graag een compleet vrouwenteam opzetten. Daarvoor zijn nog wat enthousiaste voetbalsters nodig.

,,We zijn zelf in de leeftijd van 19 tot 30 jaar, maar natuurlijk is iedereen welkom. Leeftijd speelt voor ons geen rol", laten de vrouwen weten. ,,We zijn gezellig en enthousiast en trainen nu al een paar maanden op dinsdag- en donderdagavond van 19.00-20.15 uur."

De donderdagavond is altijd extra gezellig, want dan is het clubavond bij LSV. Het lijkt de voetbalsters het handigst om te beginnen in een competitie voor zeventallen. ,,Er zijn verschillende opties om in zo’n competitie te spelen. Het kan, zoals gebruikelijk, iedere zondagochtend, maar tegenwoordig kun je ook kiezen voor een toernooivorm. Dit houdt in dat je een keer per maand je wedstrijden speelt in een onderling toernooi."

Teams komen uit in poules van vier clubs en voetballen elke maand bij een andere vereniging een toernooitje.

,,Onze voorkeur gaat daar wel naar uit. Heb je zin om je bij ons team aan te sluiten, maar komt deze competitievorm je niet uit, dan kun je dat aangeven en dan kijken we welke opties we dan nog meer hebben."
De mannenafdeling van LSV zit ook enorm in de lift, want voor volgend seizoen zijn er al twee nieuwe trainers en een flink aantal nieuwe spelers vastgelegd. LSV leeft volop en wil zelf ook erg graag weer een vrouwenteam opzetten. Uit ervaring weet de club hoe gezellig en belangrijk zo’n team kan zijn voor de vereniging.
Heb je vragen of interesse dan kun je mailen naar: info@vv-lsv.nl.

Fanfare Sint-Arnoldus blaast slotakkoord

Nog één keer geeft de Lennisheuvelse fanfare Sint-Arnoldus een concert en dan valt het doek. Zaterdag 15 april klinkt letterlijk het slotakkoord, in activiteitenboerderij 't Dommeltje.

Het orkest verzorgt daar een groots opgezet reünieconcert. Dat heet heel toepasselijk ook Slotakkoord. Bij de samenstelling van het repertoire werd gekozen voor het thema kleuren. Denk daarbij aan een medley van Deep Purple, maar ook filmmuziek uit Soldaat van Oranje.

Het afscheidsconcert Slotakkoord van fanfare Sint-Arnoldus begint zaterdag 15 april om 19.30 uur. De toegang is gratis. 

Het duo Two of Us verzorgt de muzikale afterparty in 't Dommeltje.