Tess Gaakeer op Happy Socks.
Tess Gaakeer op Happy Socks. Foto: Eigen collectie.

Tess Gaakeer Nederlands kampioen dressuur met pony

Zaterdag 25 februari werden de Nederlandse kampioenschappen dressuur verreden in het Nederlands Hippisch Centrum in Ermelo. Tess Gaakeer werd met een prachtige proef Nederlands kampioen in de klasse C-L1. 

De amazone is lid van de Gemondse ponyclub De Pikeurtjes. Ze werd aangemoedigd door haar enorme club trouwe supporters. Ze behaalde 70.11% en was daarmee overduidelijk de winnares. De jury was enorm enthousiast over de harmonie tussen Tess en Happy Socks. Ook het sympathieke rijden werd genoemd. Dit heeft ze niet van een vreemde, haar tante en instructrice Ingrid Gaakeer, was jaren geleden ook zeer succesvol in de ponysport. Tess heeft haar zesjarige pony zelf opgeleid met behulp van tante Ingrid. Ook volgt Tess bij Lars op 't Hoog, van Stal Lars op 't Hoog Sporthorses, trainingen vanuit het HTC plan. 

PIKEURTJES

Meerdere amazones van ponyclub De Pikeurtjes mochten deelnemen aan dit mooie evenement. Ima van der Velden werd met Pablo R 6e in de klasse CL2Fem van den Hurk werd in de klasse CB 5e met Mellow, met Lorenda werd ze in de DEL2 7e, Jolien Duijts werd 15e met Casimir De Luxe in de klasse DZ1.