Essche Boys speelt doelpuntloos gelijk thuis tegen Avesteyn

Na een lange winterstop mede vanwege het winterweer speelde Essche Boys afgelopen zondag in hun competitiewedstrijd doelpuntloos gelijk tegen titelkandidaat Avesteyn.

Essche boys begon de wedstrijd met een goede organisatie en liet het balbezit aan Avesteyn zonder dat zij echt gevaarlijk werden. Tot de 25ste minuut waar de nummer 10 van Avesteyn vanuit een moeilijke positie op de paal schoot. Vanaf toen kwam Essche Boys ook beter voetballend in de wedstrijd en kreeg het na een goede actie van Lars van Wanrooij over de rechterflank een goede kans. Maar zijn voorzet kwam net achter Luuk Wolfs. Na de rust ging het wedstrijdbeeld gelijk op zonder dat er echt grote kansen kwamen. Het was een wedstrijd met veel duels. In de slotfase krijgt Essche Boys het beste van het spel en lijken zij de ploeg te zijn die tot scoren gaat komen. Een goede strakke voorzet van Lars van Wanrooij is net te hoog voor Pim Laansma om deze in te koppen. Hierdoor blijft de 0-0 stand op het bord en liet Essche Boys zien het goede spel van voor de winterstop meegenomen te hebben.
Zondag speelt Essche Boys thuis tegen vv Boskant om 14.00 uur.