Jan van der Sande (links) en Leroy van Gestel (rechts) trainen volgend seizoen LSV 1. Voorzitter Frans van der Struijk is blij.
Jan van der Sande (links) en Leroy van Gestel (rechts) trainen volgend seizoen LSV 1. Voorzitter Frans van der Struijk is blij. Foto: eigen collectie.

LSV presenteert nieuw trainersduo

Dit overbruggingsjaar was bedoeld om in alle rust te kunnen bouwen aan een nieuw eerste elftal. Daar wordt hard aan gewerkt. Er zijn al diverse gespreksronden geweest met potentiƫle nieuwe spelers en sommige hebben al nader kennis gemaakt met LSV, op het LSV indoor toernooi en de aansluitende nieuwjaarsreceptie. Beide evenementen waren zeer geslaagd.

Het bestuur is er in geslaagd om een nieuwe trainersduo vast te leggen voor de komende seizoenen.
Leroy van Gestel is 30 jaren jong en afkomstig uit Tilburg. Vroeger is Leroy assistent-trainer geweest bij VIOS, interim-trainer bij Broekhoven en heeft hij het tweede elftal van White Boys getraind. Leroy is erg ambitieus en heeft het bestuur in de kennismakingsgesprekken kunnen overtuigen van zijn voetbalvisie.
Het bestuur was van mening dat het niet zou misstaan als er naast zo'n jongen hond als trainer, een wat meer geroutineerde trainer zou komen te staan. Jan van der Sande is 60 jaren jong en voor vele binnen LSV een oud bekende. Jan is al een periode eerder trainer van ons eerste geweest en Jan was ook de beoogde trainer voor het huidige seizoen.
De komende tijd houden we u op de hoogte houden van alle vorderingen binnen LSV. We werken er hard aan om een mooie mix te maken van onze huidige spelers die LSV in dit moeilijke jaar trouw zijn gebleven en nieuwe spelers, die ons eerste elftal een kwaliteitsinjectie kunnen geven.