Afbeelding
Foto:

Voormalig kok op podium met culinaire cabaretshow

Joost Van Hyfte, in een vorig leven restaurantchef van De Eetfabriek in de Vlaamse gemeente Zelzate, verovert met culinaire comedy Nederland en Belgiƫ. Vrijdag 23 februari staat de cabaretier met Crisis Kok in Podium Boxtel aan de Burgakker.

De Belgische artiest studeerde aan de gerenommeerde hotelschool Ter Duinen in Koksijde en via de Belgische Improvisatie Liga kreeg de smaak van het podium te pakken. In zijn nieuwste show vraagt Van Hyfte zich af of er nog plaats en tijd is om gewoon te koken voor vrienden thuis. Pop-up-restaurants en zomerbars schieten als paddenstoelen uit de grond en we zouden er onze laatste spaarcent spenderen. Maar waarom wordt er niet gewoon thuis gekookt voor vrienden, stelt de Vlaming. Hij levert het antwoord in zijn nieuwe show en naast een avond lachen gaat het publiek naar huis met budgetvriendelijke recepten met een 'wow-factor'.

KAARTEN

De cabaretvoorstelling gaat om 20.15 uur van start in de theaterzaal. Kaarten kosten 18 euro en zijn te koop via www.podiumboxtel.nl of bij een van de fysieke verkooppunten: Hebbes (Markt), bloemsierkunst Marimba (Van Beekstraat), supermarkt Jumbo (Oosterhof) en drogisterij Bewust Beter (Nieuwstraat, Liempde).

Afbeelding